Siirry sisältöön
Rahka-puolukkapulla

Rahka-puolukkapulla

Rahka-puolukkapulla

Ainekset

Täyte

Voiteluun

  • 0,070 kg kananmunaa

Pinnalle

  • 1,050 kg
    Valio karpalo-puolukkatäytettä
    Valio karpalo-puolukkatäyte on paistonkestävää ja raikkaan punaista. Soveltuu loistavasti myös erilaisten kakkujen ja leivosten täytteeksi…
    Valio karpalo-puolukkatäyte 10 kg
  • 0,105 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
  3. Levitä rahka-jogurttitäyte nauhan toiseen reunaan, puoleen väliin, tasaiseksi kerrokseksi.
  4. Taita taikina täytteen päälle. Leikkaa nauha 90 g:n paloiksi. Kierrä palat puoli kierrosta ja aseta pellille.
  5. Nostata pullat. Voitele pullat munalla ja pursota pinnalle kaksi pistettä puolukkatäytettä. Ripottele pullien keskelle raesokeria.
  6. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 288 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 49,9 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,5 g
Kalsium 27,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 269 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 46,7 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.