Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
1,290 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositonValio tumma vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
Kostutukseen
- 0,350 kg vettä
- 0,050 kg sokeria
- 0,050 kg rommia
Suklaakreemi
-
0,750 kg
Valio suolatonta voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,250 kg Valio vaniljakreemijauhetta
- 0,500 kg vettä
- 0,375 kg tummaa suklaata
- 0,050 kg rommia
Täyte
- 1,080 kg Valio aprikoositäytettä
Kuorrutus
- 0,800 kg tummaa suklaata ruskeaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
- Kostuta sulaneet vetopohjat rommilla maustetulla sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros aprikoositäytettä. Levitä täytteen päälle kerros suklaakreemiä.
- Päällystä pohjustus suklaakreemillä. Anna vetäytyä jääkaapissa.
- Leikkaa pohja 6 x 6 cm:n paloiksi ja kuorruta suklaalla.
- Spritsaa voikreemillä pinnalle R-kirjain
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2819 kcal
Proteiini
28,2 g
Hiilihydraatti
269,9 g
Rasva
176,4 g
Tyydyttynyt rasva
97,6 g
Ravintokuitu
15,9 g
Suola
2,4 g
Kalsium
102,2 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
305 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
29,2 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
