Ainekset
Pohja
-
0,860 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositonValio tumma vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
Kostutukseen
- 0,350 kg vettä
- 0,050 kg sokeria
- 0,050 kg rommia
Suklaakreemi
-
0,750 kg
Valio suolatonta voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,250 kg Valio vaniljakreemijauhetta
- 0,500 kg vettä
- 0,375 kg tummaa suklaata
Täyte
- 1,080 kg Valio aprikoositäytettä
Koristeluun
- 0,150 kg marsipaania ruskeaa
- 0,180 kg stroisselia suklaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
- Kostuta sulaneet vetopohjat rommilla maustetulla sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros aprikoositäytettä. Levitä täytteen päälle kerros suklaakreemiä. Rullaa tortuiksi
- Päällystä tortut suklaakreemillä. Muotoile pinta "laudoiksi". Leikkaa tortut kolmeen osaan. Päällystä kreemillä torttujen päät ja päällystä suklaastroisselilla
- Tee ruskeasta marsipaanista pannat ja tappi. Laita pinnalle isänpäivä oblaatti.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2029 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatti
170,6 g
Rasva
138,6 g
Tyydyttynyt rasva
75,7 g
Ravintokuitu
7,6 g
Suola
1,8 g
Kalsium
70,5 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
265 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
22,3 g
Rasva
18,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa