Siirry sisältöön
Pääsiäisen ideat ammattilaisille

Sesonki

Pääsiäisen ideat ammattilaisille

Pääsiäinen on ammattilaiskeittiöiden ja leipomoiden vuoden odotetuimpia ruokajuhlia. Katso ideat ja valloita asiakkaat kaikkien aikojen pääsiäiskattauksella!


Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille

Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille

Pääsiäispöydän leivonnaiset saavat usein herkullisen makunsa rahkasta. Katso herkulliset reseptit ja täydennä vitriinisi näyttävillä leipomotuotteilla.

Tuotteet pääsiäiseen

Valion laadukkailla tuotteilla katat maukkaan pääsiäisen asiakkaillesi. Katso parhaat ruoka- ja leivonnaistuotteet.


Pääsiäinen on monelle kevään odotetuin ruokajuhla, jolloin pöytään katetaan lammasta, mämmiä ja pashaa sekä herkutellaan pitkän kaavan mukaan. Valio Aimo tarjoaa monipuoliset pääsiäisreseptit alkuruoista jälkiruokiin niin lihansyöjistä vegaaneihin – kukaan ei takuulla jää nälkäiseksi. Poimi nyt reseptipankista pääsiäisreseptit, joilla hurmaat asiakkaasi!

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search