Siirry sisältöön

Sesonki

Suomalaisen ruoan päivä

Suomalainen luonto luo syksyllä parastaan. Tarjolla on pohjoisen marjoja, peltojen satoa, järvien rapuja ja metsien sieniä. Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan 4.9.2023 keskellä sadonkorjuun ylellisintä vuodenaikaa. Tukkumme suosii kotimaisia tuotteita, aina kun mahdollista.

#suomalaisenruoanpäivä #hyvääsuomesta

Miksi suosia suomalaista?

  1. Teet vastuullisen ruokavalinnan maatilalta aina keittiöösi asti
  2. Työllistät merkittävää osaa suomalaisista
  3. Kasvatat kansantaloutta
  4. Varmistat huoltovarmuutta suosimalla kotimaista

Juhlikaamme aidosti suomalaisen ruoan päivää!

Kuvassa kolmella eri tarjoiluastialla kolme erilaista täytekakkua vaaleaa taustaa vasten.

Sesongin ideat

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin tapahtumat ja teemapäivät. Ota näistä hyöty irti ja tehosta myyntiäsi sesonkien avulla. Sivulta löydät kattavasti käyttövalmiita ideoita – siitä kannattaa ottaa hyöty irti!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search