Webinaari
Voi leivonnassa
Mikäli haluat leipoa parasta ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä, kannattaa valita vain parhaat raaka-aineet. Voi on leivonnassa perusraaka-aine ja sen laadulla on suuri merkitys.
Voi on aito luonnontuote ja yksi parhaimmista raaka-aineista leivonnaisissa. Sen ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Voi tekee leivonnaisista vastustamattomia ainutlaatuisen maun, sen antaman lehtevän rakenteen ja värin ansiosta.
- Miksi kannattaa käyttää voita leivonnassa?
- Miten saat voileivonnaiset onnistumaan?
- Valitse oikea voi oikeaan tarkoitukseen
Webinaarissa leipomokonsultti Mika Parviainen koeleipomostamme sekä Jari Leppänen Valion myynnistä kertovat muun muassa siitä, miksi voita kannattaa käyttää leivonnassa, miten valitset oikean voin oikeaan tarkoitukseen sekä miten saat voileivonnaiset onnistumaan.
Katso webinaaritallenne, kun haluat oppia lisää voin käytöstä leivonnassa.
Webinaari on nauhoitettu 8.9.2021.