

Valio kirkaskuumahyytelö
Leivonnaisten viimeistelyyn ja kuorruttamiseen käytettävä hyytelö, jota on helppo käyttää. Antaa houkuttelevuutta ja kiiltoa parantaen tuotteiden säilyvyyttä.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
- Energia kJ
- 743 kJ
- Energia kcal
- 175 kcal
- Rasva
- 0 g
- josta tyydyttynyttä
- 0 g
- Hiilihydraatit
- 43 g
- josta sokereita
- 43 g
- Ravintokuitua
- 0,5 g
- Proteiini
- 0 g
- Suola
- 0,08 g
- Laktoosia
- 0 g
Koostumustiedot (100 g:ssa)
- Lisätty sokeria
- 45 %
Tuote sisältää
ei sisällä maitoa
Tuotetiedot
Ainesosat
Vesi, sokeri, sakeuttamisaineet (E440, E509), happamuudensäätöaineet (E330, E331), säilöntäaine (E202).
Säilytystiedot
Säilytys viileässä +6 - +12 °C.
- Valmistusmaa
- Suomi
- Valmistaja
- Valio Oy, Suonenjoki
- Kotimaisuusaste
- 72
Tuotteen käyttö
Kuumenna (+70 °C) ja käytä sellaisenaan leivonnaisten viimeistelyyn. Mausta tai värjää tarpeen mukaan. Tuote ei kestä paistoa.
Pakkauksen kierrätysohje
Kierrätä pakkaus muovina.
Tilaustiedot ammattilaisille
Tuotteen nimi
Valio kirkaskuumahyytelö 5 kg
Valion tuotenumero
87079
Ean-numero
6408430870790
Katso muita tuotteitamme
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.