Siirry sisältöön

Vinkkiartikkelit

Kaikki wienereistä

Tervetuloa vinkkisivulle, jossa wienerleivonnaisten taituruus nousee uudelle tasolle. Käymme läpi wienereiden valmistusvaiheita, taikinan haltuunottoa ja tuunausvinkkejä. Olitpa artisan-leipuri tai ravintolan keittiömestari, löydät täältä käytännönläheisiä neuvoja tuotannon tehostamiseen ja laadun varmistamiseen.

Vaikka erityisesti sesonkien aikaan nähdään myös klassikoista muokattuja trendiversioita, hyvin valmistetuille perinteisille leivonnaisille löytyy aina uskollinen ostajakunta. Kun herkut on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja maistuvat hyviltä, asiakas palaa ostamaan niitä uudelleen.

-Mika Parviainen, leipomokonsultti, Valio Aimo Koeleipomo

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Tule Valio Aimo -asiakkaaksi

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search