Siirry sisältöön
Sesonki

Keväiset wienerit

Keväiset wienerit

Kevään saapuessa kannattaa päivittää vitriinin tuotteet keväisempiin makuihin ja väreihin. Valmista wienerit alusta asti itse tai käytä valmiita aihioita. Wienereiden muodoilla ja täytemakupareilla voit yllättää asiakkaasi iloisesti.

Vaivattomat wienerit valmiista aihoista

Valion täytteillä ja valmiita wieneraihiota hyödyntäen pääset helpolla tuomaan uutuuksia valikoimaasi ja saat asiakkaasi innostumaan leipomuksistasi. Mangowienerit syntyvät valmiista wieneraihioista vaikka kokoustarjoiluihin.

Yllätä raikkailla makupareilla

Makupareja hyödyntäen saat mielenkiintoisia täyteratkaisuja. Raikas rahka-jogurttitäyte toimii hienosti erilaisten hedelmätäytteiden kera, esimerkiksi ananas-greippitäyte on erinomainen ratkaisu kevätwienerin makupariksi.

Lemon curd täyte sopii erinomaisesti wienereiden täytteeksi, joko ennen paistoa tai paiston jälkeen. Sitruunamarenki wienerit on näyttävä lisä keväiseen vitriiniin.

Kauli taikina alusta asti itse

Kokeile myös leipoa itse keväinen wiener uudella reseptillä. Tässä mallissa lehtevyys tulee upeasti esille ja täyte pysyy hienosti paikallaan. Herkullinen, lehtevä wienertaikina syntyy tietenkin Valion voista ja kaulitsemisessa kannattaa käyttää Valio kaulintavoita. Katso valmistusvinkit täältä. Muodoillakin voi leikitellä, katso myös ohjeet erilaisiin wiener-muotoihin. Viimeistele wienerit kirkaskuumahyytelöllä, jolla saat tuotteelle houkuttelevuutta ja lisää hyllyikää.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search