Siirry sisältöön

Luettavaa tuotteista

Pehmo

Kotimainen pehmytjää­te­löseos

Valio Pehmo pehmytjäätelöseos on täydellinen valinta ravintoloille ja kahviloille. Pehmosta valmistat täyteläisen vaniljaiset pehmytjäätelöt kuppeihin, tötteröihin tai jäätelöjälkiruokiin. Hurmaa asiakkaasi!

Laktoositon, Gluteeniton, Hyvää Suomesta

Pehmon viisi parasta ominaisuutta

  1. Pehmo on ensimmäinen Suomessa valmistettu pehmytjäätelö.
  2. Pehmo on laktoositon.
  3. Pehmo on gluteeniton.
  4. Pehmon maku on täyteläisen pehmeä.
  5. Pehmo tulee helppokäyttöisessä 1l tölkissä.

Katso tuotteen ravintosisältö täältä.

Valio Pehmo pehmytjäätelöseos on saatavilla kaikkien Valio Aimo tilauskanavien kautta!

Verkkokaupat

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu™

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Valio Aimo asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search