Siirry sisältöön
Sesonki

Äitienpäiväkakku on ihana lahja

Äitienpäiväkakku on ihana lahja
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Äitienpäiväkakku leipomosta ostettuna on aina ollut tärkeä lahja muistaessa äitiä. Se tuo monenlaiset mahdollisuudet toteuttaa äidille ikimuistoinen elämys, josta äiti ja koko perhe voivat nauttia yhdessä.

Valmistin äitejä varten modernin kakun, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Tässä äitienpäiväkakussa yhdistyy muodikas vaaleanpunainen väri ja peilinkirkas glaze-kuorrute, herkullista makua unohtamatta!

Äitienpäiväkakku yllättää erilaisilla rakenteilla ja mauilla, joiden tasapaino luo todellisen elämyksen. Pohjasta löytyy rapeutta ja täyte on raikasta Valion vadelmatäytettä. Pohjassa on käytetty valmiita Valio vetopohjia. Valkosuklaamoussessa on hyödynnetty valmista Valio vaniljakreemitäytettä ja Valio vispikermaa, mitkä tekevät valmistuksesta helppoa ja onnistumisesta varmempaa.

Lisää kakkuja

Lisää kakkuja

Lisää leipomokonsultti Mika Parviaisen suunnittelemia kakkureseptejä löytyy kattavasta reseptipankistamme.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search