Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Curd täytteiden kiehtova matka

Tuotekehittäjä Merja Nykter kuvattuna työasussaan tiilitaustaa vasten.

Miten curd täyte syntyy? Valion vastaava tuotekehittäjä Merja Nykter on oikea henkilö vastaamaan tähän. Merja työskentelee Valion Suonenjoen tehtaalla leipomotäytteiden parissa. Hänellä on pitkä kokemus tuotekehittäjänä ja marraskuussa tänä vuonna hänellä tuleekin valiolaisuutta täyteen jo 15 vuotta. Näin hän kertoo meille curdien valmistusprosessista.

Kaikki alkoi lemon curdistä

”Curd-täytteiden tarina alkoi vuosia sitten, kun Valio Aimo® koekeittiön kondiittorimestari Mika Parviainen vieraili Suonenjoen tehtaalla. Mika vinkkasi tuolloin tuotekehittäjille lemon curd täytteen valmistamisesta ja nyt vuosien jälkeen perheeseen kuuluu jo viisi makua.”

Lemon curdin lisäksi mauista löytyy kaneli ja berry sekä nyt tuoreimpina uutuuksina salty caramel ja voi. Valion curd täytteet ovat laktoosittomia eikä niissä ole käytetty kananmunaa ja ne ovat ainoaa laatuaan Suomen markkinoilla. Kaikkein tärkeimmän ominaisuuden eli hyvän maun pohjana on Valio voi.”

”Curd täytteitä kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti erilaisissa tuotteissa.”

Valion vastaava tuotekehittäjä Merja Nykter

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search