Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Hartwall kesäjuomat

Hartwall kesäjuomia

Kesällä juomien myynti kasvaa, ja on tärkeää pitää koko kansan suosikkituotteet saatavilla aina varmasti kylmänä saatavilla. Kokoa juomavalikoimasi näiden klassikoiden ympärille, ja voit olla varma, että jokainen löytää niiden joukosta omansa:

Teksti ja kuvat: Oy Hartwall Ab

Jaffa Appelsiini Sokeriton on klassisen keltaisen Jaffan sokeriton kaveri, jossa maistuu aito appelsiini.

Keltainen on saanut täksi kesäksi rinnalleen myös vihertävää, sillä Jaffa-tuoteperheen uusin tulokas, Jaffa Lemonade Sokeriton, maistuu ihanasti perinteiseltä sitruunalimonadilta, pienellä yuzu-vivahteella.

Novelle Plus -tuoteperheen kestosuosikki on herkän periskanvärinen, aprikoosilta ja jasmiinilta maistuva Novelle Plus Sinkki+E, jonka toiminnallisuus liittyy sen iholle hyvää tekevään vaikutukseen.

Pepsi Max on Suomen suosituin virvoitusjuoma, eikä siksi juuri esittelyjä kaipaa. Tämä sokeriton kestosuosikki maistuu niin kesällä kuin talvellakin!

Helteissä kauppansa tekee Suomen vahvin vesi, Hartwall Vichy Original, joka sisältää suolaa, ja jonka kuplat ovat tunnusomaisen suuret. Se puolustaa paikkaansa jokaisessa juomahyllyssä, ja on aina varma valinta!

9991489 – Hartwall Novelle Plus Sinkki +E
9997462 – Hartwall Jaffa Appelsiini sokeriton

9991487 – Hartwall Vichy Original
9990032 – Pepsi Max

Hartwall kesäjuomia

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search