Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Ihan parhaat jälkkärit

Ihan parhaat jälkkärit
Tuomas Hämäläinen
Keittiömestari

Työssäni Valio Aimo koekeittiöllä suunnittelen, kokeilen, maistan ja toteutan, eli saan päivittäin tehdä juuri sitä, mitä rakastan, ja kirjoittaa siitä.

Ratkaisemme kaikki jälkiruokaongelmasi. Vain hilloa tai täytettä vaihtamalla saat klassikkoresepteistämme aina uuden version.

Kätevyys on keittiössä valttia. Sitä on esimerkiksi se, että yhtä samaa tuotetta voi käyttää monessa eri reseptissä tai se, että yksi resepti muuntuu helpoksi eri makuiseksi tai sopivaksi erilaisiin ruokavalioihin. Teimme kuudesta suositusta jälkiruoasta reseptit, joiden raaka-aineet on karsittu minimiin ja joissa käytetään paljon samoja raaka-aineita. Vähimmillään niitä on kaksi, enimmillään viisi. Reseptit voi myös muokata vegaaniseksi vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood®-tuotteisiin.

Jokaisen perusreseptin maku, makeus ja koostumus syntyvät yhdellä raaka-aineella, joko hillolla tai täytteellä.

Osassa reseptejä on mainittu, jos siihen kannattaa käyttää jompaakumpaa – suositus perustuu lopputuloksen koostumukseen. Valion tuotteista löydät laajan makurepertuaarin appelsiinista kinuskiin. Hillojen ja täytteiden pakkauskoko vaihtelee 2,5 ja 25 kilogramman välillä. Valitse sopivan kokoinen sanko ja käytä tuotetta moneen eri jälkiruokaan. Hilloa ja täytettä vaihtamalla voit siis muunnella reseptiä niin paljon kuin ikinä keksit!

Mikä hilloista on suosikkisi?

Kun vaihtelet resepteissä hilloja ja täytteitä, yllätät asiakkaan aina uudella maulla.


Search