Siirry sisältöön
Jälkiruokapaletti: Pannacotta
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Jälkiruokapaletti: Pannacotta

Jälkiruokapalettiin kuuluvat reseptit toimivat samalla ideologialla: Valion hillo tai täyte tuo reseptiin maun ja makeuden. Lisäksi jokaisen reseptin voi toteuttaa myös vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi, vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteisiin. Helppoa ja monipuolista, esimerkiksi lounaan jälkiruokiin.

Jälkiruokapaletti: Pannacotta

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita kuohukerma, täyte ja puolet maitojuomasta sekaisin.
  2. Lämmitä loput maidosta kattilassa ja sulata siihen kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Sekoita muun massan joukkoon ja hyydytä kylmiössä n. 3h tai yön yli.
  3. HUOM! Tee pannacottasta vegaaninen versio vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteiksi ja liivatelehti vegaaniseksi vegegel-jauheeksi.
  4. VINKKI: Jos käytät hilloja, jossa on siemenet mukana, niin parhaan lopputuloksen saat kun paseeraat siemenet pois kokonaismassasta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 150 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 2,4 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Kalsium 76 mg
D-vitamiini 0,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 22,8 g
Tyydyttynyt rasva 13,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search