Vinkkiartikkelit
Jälkiruokien toppingit haltuun

Tuunaa jälkiruoka helposti erilaisilla päällisillä. Saat niistä houkuttelevan näköisiä ja tuot samalla annoksiin värin lisäksi makua ja rakennetta – kaiken lisäksi kustannustehokkaasti.
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.
6 x topping kokeiluun
- Marjat ja hedelmät
Käytä päällisinä tuoreena sellaisinaan, maustettuina, marinoituina tai esimerkiksi paahtaen kypsennettynä. - Suklaa ja makeiset
Käytä suklaata paloina, raasteena tai temperoituina koristeina. Myös erilaiset makeiset ja vaahtokarkit sopivat jälkkärien pinnalle. - Keksit ja pullapalat
Käytä paloina tai murennettuna. Hyödynnä myös hävikki: kuivahtanut pulla saa näin uuden elämän. - Syötävät kukat ja yrtit
Etenkin kesäisten jälkiruokien ykköskoriste. Tutustu myös villi¬yrtteihin, joita voit kerätä itse. - Marenki
Käytä kokonaisina tai murennettuna. ¬Marenkia voi ostaa ¬valmiina tai tehdä itse. - Pähkinät ja popcorn
Tuo jälkiruokaan rapeaa rousketta. Käytä maustamattomina tai karamellisoi itse.

Jälkiruoka kruunaa aterian
Jälkiruokapöytä on oiva keino hurmata asiakas. Vaihtoehtoja riittää vaahdoista kakkuihin ja smoothieista pulliin. Tee jälkiruoka alusta asti itse tai sitten oikaise ja tuunaa vaikka valmis kakkupohja – luvassa herkullista joka tapauksessa!