Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Jälkiruokien toppingit haltuun

Tuomas Hämäläinen
Keittiömestari

Työssäni Valio Aimo koekeittiöllä suunnittelen, kokeilen, maistan ja toteutan, eli saan päivittäin tehdä juuri sitä, mitä rakastan, ja kirjoittaa siitä.

Tuunaa jälkiruoka helposti erilaisilla päällisillä. Saat niistä houkuttelevan näköisiä ja tuot samalla annoksiin värin lisäksi makua ja rakennetta – kaiken lisäksi kustannustehokkaasti.

6 x topping kokeiluun

 1. Marjat ja hedelmät
  Käytä päällisinä tuoreena sellaisinaan, maustettuina, marinoituina tai esimerkiksi paahtaen kypsennettynä.
 2. Suklaa ja makeiset
  Käytä suklaata paloina, raasteena tai temperoituina koristeina. Myös erilaiset makeiset ja vaahtokarkit sopivat jälkkärien pinnalle.
 3. Keksit ja pullapalat
  Käytä paloina tai murennettuna. Hyödynnä myös hävikki: kuivahtanut pulla saa näin uuden elämän.
 4. Syötävät kukat ja yrtit
  Etenkin kesäisten jälkiruokien ykköskoriste. Tutustu myös villi¬yrtteihin, joita voit kerätä itse.
 5. Marenki
  Käytä kokonaisina tai murennettuna. ¬Marenkia voi ostaa ¬valmiina tai tehdä itse.
 6. Pähkinät ja popcorn
  Tuo jälkiruokaan rapeaa rousketta. Käytä maustamattomina tai karamellisoi itse.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search