Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Janosta ei jälkeäkään – Villi on vastuullinen vesibrändi

Janosta ei jälkeäkään – Villi on vastuullinen vesibrändi

Villi on vuonna 2020 lanseerattu kotimainen juomaperhe, joka syntyi ihmisten janosta tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja myös juomahyllyllä. Kuluttajien toivemauista rakennettuun tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima vichyjä sekä lähdevedet.

Pullo 100 % kierrätettyä muovia

Villivedet pakataan 100 % kierrätysmateriaalista valmistettuun muovipulloon. Pullon valmistukseen ei tarvita uutta muovia, ja sen voi kierrättää tavalliseen tapaan pullonpalautuksessa. 100 % kierrätysmateriaalista valmistetun pullon hiilijalanjälki on arviolta jopa puolet pienempi kuin uudesta muovista valmistetun.

Uusiutuvaa energiaa ja hiilijalanjälki hyvitetty

Villivedet pakkaa keskipohjalainen perheyritys Finn Spring, joka haluaa vastuullisen juomaperheen avulla edistää kestävämpää juomateollisuutta. Yrityksen olemassaolo perustuu puhtaaseen luonnon lähdeveteen, ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtiminen on keskeinen osa liiketoimintaa. Juomien valmistuksessa syntyvä hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä, ja yritys etsii jatkuvasti myös uusia tapoja edelleen pienentää päästöjään. Villivedet valmistetaan 100 % uusiutuvalla energialla, joka on tuotettu EKOenergia-merkityllä kotimaisella tuulivoimalla ja tuotantolaitosten omilla aurinkopaneeleilla.

Villivesien raaka-aineista, valmistuksesta ja logistiikasta syntyvä hiilijalanjälki lasketaan säännöllisesti, ja päästövähennystoimien jälkeen jäljelle jäävät päästöt myös hyvitetään kokonaisuudessaan vuosittain. Hiilijalanjäljen hyvitys tapahtuu investoimalla Gold Standard -sertifioituihin ilmastohankkeisiin – tällä hetkellä metsityshankkeeseen Etiopiassa.

Lähdevettä ja raikkaita luonnon makuja

Lähdevettä ja raikkaita luonnon makuja

Jokaisen Villi-tuotteen tärkein raaka-aine on Multilan luonnonlähteestä Keski-Pohjanmaalta nouseva lähdevesi, joka suodattuu useiden maakerrosten läpi jääkauden muovaamien harjujen alla. Lähdevesi on puhdas luonnontuote, jota ei tarvitse käsitellä millään tavalla.

Tip icon

Raikkaat Villi-tuotteet tukussa:

9995505 – VILLI LÄHDEVESI 0,5L KMP

9995497 – VILLI LÄHDEVESI 0,33L KMP

9996741 – VILLI VAHVA VICHY 0,33L

9995506 – VILLI HIILIHAPOLLINEN LÄHDEVESI 0,5L KMP

9995507 – VILLI VAHVA VICHY 0,5L KMP

9995510 – VILLI VICHY PUUTARHAMARJAT 0,5L KMP

9996609 – VILLI VICHY MANSIKKA-RAPARPERI 0,5L

9996742 – VILLI VICHY MANSIKKA-RAPARPERI 330ML


Search