Hyppää sisältöön
Kontti, ympäristöystävällinen pakkausvaihtoehto
Pinnalla nyt

Kontti, ympäristöystävällinen pakkausvaihtoehto

Kontti, ympäristöystävällinen pakkausvaihtoehto

Mikäli kermaa tai maitoa käytetään useita satoja litroja viikoittain, saattaisi konttiin pakattu vaihtoehto olla sopivampi tilattavan tuotteen pakkausvaihtoehto.

Valiolla on käytössä kahdenlaisia kontteja: teräskontteja sekä ensisijaisesti käytettyjä TPS-kontteja.

Näin kontti toimii

TPS-kontti on erillinen pakkausyksikkö, jossa on konttirunko ja sen sisällä kertakäyttöinen muovinen pussi, johon tuote pakataan. Konttirunko on kiertävä, eli ne palautuvat Valiolle puhdistettavaksi ja uudelleenkäytettäväksi. Kontin sisällä oleva pussi on kertakäyttöinen. Asiakas voi kierrättää kertakäyttöisen sisäpussin muovipakkauksena. TPS-konttirungot ovat ns. kokoon taittuvia, eli ne vievät vähemmän tilaa asiakkaalla kuin teräskontit ennen kuin ne noudetaan takaisin Valiolle. Lisäksi TPS-kontti vie vähemmän tilaa takaisinkuljetuksessa ja varastoissa.

Uudelleenkäytettävä teräskontti on myös erinomainen pakkausvaihtoehto. Se ei aiheuta ollenkaan pakkausjätettä ja vähentää pakkausten avaamisesta syntyvää työmäärää. Käytön jälkeen asiakas huuhtelee kontin, jonka jälkeen Valion logistiikka huolehtii kontin palautuksesta tuotantolaitokselle, jossa kontti pestään tarkkojen hygieniaohjeistusten mukaisesti.

Mitä konteissa voi toimittaa?

Teräskonttiin on mahdollista pakata satoja litroja tuotetta. Pääasiallisia konttituotteita ovat maidot ja kermat, mutta näiden lisäksi Valion on mahdollista tarjota asiakaskohtaisia ratkaisuja myös muilla tuoretuotteilla. Jos haluat keskustella näistä ratkaisuista, ole yhteydessä omaan myyjääsi. Kontissa myytävien tuotteiden perusvalikoiman löydät tuotehaustamme.

Ennen konttituotteiden tilaamisen aloittamista on myös hyvä sopia tilausrytmistä ja muista käytännön asioista oman myyjän kanssa.


Etsi