Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Koskenlaskija on juustoinen ikisuosikki

Valio Koskenlaskija® täyttää 90 vuotta. Näin Aimolaiset käyttävät sulatejuustojen klassikkoa.

Mihin käytät Koskenlaskija juustokastiketta?

”Valmis Koskenlaskija juustokastike on monipuolinen tuote. Se toimii ihan sellaisenaan tunnistettavan makunsa takia, mutta sen voi myös helposti jatkojalostaa oman toimipaikan konseptiin sopivaksi. Voit esimerkiksi maustaa juustokastikkeen mustapippureilla, jotka on ensin paahdettu ja sitten jauhettu. Makeutta ja väriä kastikkeeseen saa, kun polttaa paprikoiden pinnan, kuorii paprikat ja poraa ne juustokastikkeen joukkoon.”

Ville Valtasalmi, kehityspäällikkö, Valio Aimo® Koekeittiö

Mihin käytät Koskenlaskijaa?

”Uunivuokiin käytän murennettua ­Koskenlaskijaa. Niiden kypsennysaika on pitkä, joten juusto ehtii ­mukavasti sulaa ruoan ­joukkoon. Kastike­versiot Koskenlaskijasta ovat tosi helppoja käyttää: niitä voi lisätä lähes ruokaan kuin ruokaan.”

Vinkki! Viimeistele pizza ­kylmällä Koskenlaskija juusto­kastikkeella tai kata sitä ­kastikkeeksi salaatti­buffetiin.

Tuomas Hämäläinen, keittiömestari, Valio Aimo® Koekeittiö

Mikä on Koskenlaskija suosikkituotteesi?

”Murennettu Koskenlaskija 2,5 kg pussissa on suosikkini. Se on erinomainen tuote suolaiseen leivontaan tuomaan makua, rakennetta ja täyteläisyyttä. Käytän sitä esimerkiksi briosseissa ja juustokierteissä. Valmista murua on helppo lisätä myös leivonnaisten täytteisiin, kuten vihiksiin eli lihapiirakkamaisiin kasvispiirakoihin.”

Mika Parviainen, leipomokonsultti, Valio Aimo® Koeleipomo

Joko olet kokeillut näitä Koskenlaskija-tuotteita?

Vahvempaa makua. Valmis juustomuru on Koskenlaskija voimakas -sarjaa. Se saa vahvan makunsa Valio Mustaleima-juustosta.

Cheddaria, kiitos! Koskenlaskija Cheddarsulatejuusto tuo cheddarin makua ruoanlaittoon ja leivontaan.

Myös tankona. Valikoimasta löydät myös Koskenlaskija voimakas 1,5 kg sulatejuustotangon.

Tiesitkö, että Koskenlaskijan vahvat juuret ­ulottuvat vuoteen 1933?

Search