Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Herkullinen hampurilainen ensisilmäyksellä

Vantaan Petikossa leivotaan suomalaisten suosikkisämpylöitä. Vaasan Street Food -hampurilaissämpylöiden ulkonäkö ja maku on hiottu tarkasti kohdilleen. Suosiotaan kasvattaa nyt perunasämpylä.

Kun tarjoilija tuo asiakkaalle hampurilaisen, asiakas näkee ensin sämpylän ja vilauksen täytteistä.

”Siksi sämpylän ulkonäkö on tosi tärkeä”, sanoo Teemu Lipponen, joka työskentelee tuotekehittäjänä Petikon leipomossa Lantmännen Unibake Finlandilla.

Jos keittiössä halutaan säästää aikaa, laadukkailla valmissämpylöillä on helppo oikaista. Vaasan Street Food -sämpylöissä kaikki yksityiskohdat on mietitty tarkasti: Sämpylän tulee olla riittävän korkea, jotta sen kansipuoli pysyy näyttävänä. Sen pintaan voidaan lisätä kiiltoa tai päällä voi olla ripotteita. Makua ja suutuntumaa sämpylään tuovat muun muassa erilaiset aromit ja jauhoseokset.

Sämpylä tulee myös lämmittää oikein:

”Kun paahtaa sämpylän leikkauspinnat kuumalla parilalla tasaisesti kauniin ruskeaksi, sämpylä ei ime täytteistä kosteutta ja sen voi syödä käsin”, Lipponen vinkkaa.

Lantmännen Unibakella seurataan koko ajan, millaisia hampurilaisia Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa syödään ja mitkä trendit voisivat rantautua Suomeen. Idea suosiotaan kasvattavaan perunaburgeriin tuli Ruotsista, jossa se oli hitti seitsemisen vuotta sitten.

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search