Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Löfbergs kahvia vuodesta 1906

Kahvikuppi täynnä kahvia ihmisen kädessä.

Löfbergs on työstänyt hyvää makua jo vuodesta 1906 alkaen, jolloin yritys perustettiin. Löfbergs on edelleen perheyritys ja tulee sellaisena pysymään. Hyvä kahvi on parasta, mitä Löfbergsillä tiedetään.

Teksti ja kuvat: Löfbergs

Intohimo hyvää kahvia kohtaan on myös kulkenut mukanamme yli sadan vuoden ajan. Vastuun ottaminen ihmisistä ja ympäristöstä on ollut itsestäänselvyys aivan yhtä kauan. Nykyisin työskentelemme monenlaisten vastuiden parissa sekä viljelymaissa että täällä kotona. Esimerkiksi, olemme yksi maailman suurimmista Luomu- ja Reilun kaupan kahvin ostajista ja paahtajista. Me työskentelemme aktiivisesti voidaksemme yhä useammin valita hyvää kahvia sertifioiduilta viljelmiltä. Teemme tämän, jotta sinä voisit aina olla varma, että kahvimme maistuu hyvältä sekä tekee hyvää.

Löfbergs vaalea- ja tummapaahto 80g annospusseissa

Lasipannukeittimille optimaalinen annoskoko on 80g. Mikäli käytössäsi on nyt 100g tai 125g annospussit, voit säästää kustannuksissa jopa 20-35% vaihtamalla annostelua.

Löfbergs Professional Dark: Täyteläinen, aromaattisen pehmeä kahvi, jossa voit maistaa tummien marjojen ja vaniljan makua. Pitkässä jälkimaussa voit aistia suklaisuutta.

Löfbergs Professional Light: Tässä vaaleapaahtoisessa kahvissa on raikkaan hedelmäinen aromi ja pitkä, miellyttävä jälkimaku. Kahville on tyypillistä pyöreä maku, ja siinä voit aistia pähkinän, maitosuklaan ja hunajan aromeja.

8075094 – LÖFBERGS LIGHT 80g 1.5 RAINFOREST ALLIANCE

8079422 – LÖFBERGS DARK 80g 1.5 RAINFOREST ALLIANCE

8075119 – LÖFBERGS DARK 80G 1.5 REILUNKAUPAN LUOMU

Kahvipaketteja

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search