Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Nyhtökauran maustaminen − 7 eri tapaa

Nyhtökauran maustaminen − 7 eri tapaa

Gold&Green® Nyhtökaura® Nude on mieto maultaan ja mehevä rakenteeltaan, mikä tekee siitä monipuolisen proteiinin lähteen – nyhtökauran voi myös maustaa millä tahansa makumaailmalla. Lataa itsellesi kätevä maustekartta.

Nyhtökaura on tullut takaisin!

Näin käytät karttaa nyhtökauran maustamiseen:

  1. Valitse makumaailma.
  2. Tee pohja nyhtökaurasta ja öljystä.
  3. Mausta nyhtökaura.
  4. Viimeistele.
  5. Käytä nyhtökauraa esimerkiksi salaatteihin, kastikkeisiin, tacoihin, keittojen ripotteeksi, vuokaruokiin, hot dogeihin tai burgereihin.
Lataa maustekartta

Lataa maustekartta

Maultaan mietoa nyhtökauraa voi myös helposti maustaa millä tahansa makumaailmalla. Keräsimme kasaan parhaat yhdistelmät, lataa tästä itsellesi kätevä maustekartta.

Mikä Gold & Green?

Mikä Gold & Green?

Gold&Green® kotimaassa valmistamat hyvänmakuiset ja helppokäyttöiset kasviproteiinit sopivat moniin ruokavalioihin. Valion tuotekehitys vastaa siitä, että tuotteiden hyvä ravintosisältö toteutuu hyödyntämällä monipuolisesti erilaisia kasviproteiinilähteitä mutta ilman turhia lisä- tai säilöntäaineita.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search