Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Paulig Mundo kahviperhe on nyt hiilineutraali

Paulig Mundo kahviperhe on nyt hiilineutraali

Mundo-kahvit ovat vastuullisuuden osalta yksi Paulig-tuotteiden lippulaivoista. Nyt Reilu kauppa ja Luomu -sertifioitu tuoteperhe on myös täysin hiilineutraaliksi. Makuina tuttu Mundo Original ja uusi, kahden alkuperämaan kahvi Mundo Kolumbia & Honduras.

Teksti ja kuvat: Paulig

Paulig Mundo Kolumbia ja Honduras

Luonteikkaan paahteinen ja pähkinäinen kahvi laadukkaista kolumbialaisista ja hondurasilaisista arabica-pavuista. Mausta voi löytää vaahterasiirappista makeutta. Tummapaahtoinen kahvi, joka toimii erityisen hyvin kauramaidon kanssa. Paahtoaste: 4

Paulig Mundo

Paulig Mundo on Reilun kaupan luomukahvisekoitus. Se on paahdettu vastuullisesti ja luonnonmukaisesti viljellyistä arabica-kahvipavuista. Sen lempeän paahteisessa maussa on vivahteena tummaa sokeria ja hunajaa. Paahtoaste: 3

Mundo-tuoteperheen pakkaukset valmistetaan materiaalista, joka on yli 50 prosenttisesti kasvipohjaisista ja uusiutuvista raaka-aineista.

Kahvin koko elinkaari mukana laskelmissa

Mundo-kahvien päästölaskelmissa on huomioitu ilmastovaikutukset aina viljelystä kahvin valmistamiseen ja pakkauksen jätehuoltoon. Kahvin tämänhetkiset kokonaispäästöt kompensoidaan ilmastorahoitukseen erikoistuneen Climate Impact Partners -kumppanin kautta tukemalla kahvin alkuperämaissa olevia kansainvälisten standardien (Verified Carbon Standard ja The Climate, Community and Biodiversity Standard) mukaan todennettuja metsähankkeita esimerkiksi Kolumbiassa ja Brasiliassa.

Kahvipaahtimo Vuosaaressa toimii täysin hiilineutraalisti. Siitä osoituksena paahtimo sai hiilineutraaliudesta kertovan CarbonNeutral® Building -sertifikaatin.


Search