Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

PRO-finalistien kestävät tuotevalinnat

PRO-vastuullisuus-palkinnon voittaja ja finalisti kertovat luottotuotteensa, jotka ovat Gold&Green® Nyhtökaura ja Atrian kanapekoni. Lue, miksi nämä ovat heidän suosikkinsa.

Vähärasvaisempi. Kanapekonia voit käyttää ruoissa aivan tavallisen pekonin tapaan. Siinä on kuitenkin reilusti vähemmän rasvaa, kuin possupekonissa.

Täynnä hyvää. Kaurasta ja palkokasveista valmistettu Nyhtökaura® sisältää kuitua, rautaa ja runsaasti proteiinia. Sille on myönnetty myös Sydänmerkki.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search