PRO-finalistin suosikki
”Atrian kanan reisipaloista tehty kanapekoni tuo ruokiin makua ja rapsakkuutta. Täysin suomalainen kanapekoni toimii siinä missä tuttu possupekonikin, vaikka siinä on rasvaa vain kolmasosa possupekoniin verrattuna.
Itse pidän kanapekonin mausta ja tekstuurista vielä enemmän kuin perinteisen possupekonin. Yksi kanapekonisuosikkini ovat grillatut leivät. Laitan hapanjuurileipäviipaleiden väliin ryytisinappimajoneesia, paria eri juustoa, rapeaa salaattia, pikkelöityä kyssäkaalia sekä rapsakaksi paahtamaani kanapekonia.
Itse pidän kanapekonin mausta ja tekstuurista vielä enemmän kuin perinteisen possupekonin. Yksi kanapekonisuosikkini ovat grillatut leivät. Laitan hapanjuurileipäviipaleiden väliin ryytisinappimajoneesia, paria eri juustoa, rapeaa salaattia, pikkelöityä kyssäkaalia sekä rapsakaksi paahtamaani kanapekonia.
Atrian kanapekoni on antibioottivapaata. Se tarkoittaa, että kanat ovat olleet koko elämänsä niin terveitä, että lääkkeitä ei ole tarvittu. Kun eläimiä ei jouduta lääkitsemään antibiootein, todennäköisyys niin kutsuttujen superbakteerien syntymiselle ja leviämiselle pienenee.”
-Sofia Lind, 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman rehtori, Atria