Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Sampanjainen suupala: Mika Parviainen suunnitteli petit fourin MICHELIN Guide -tähtiseremoniaan

Elegantti leivos leiliautasella pöytäliinan päällä

Ruoka-alan kermaa kokoontui Helsinkiin maanantaina 27.5., kun pääkaupunkimme isännöi pohjoismaisten ravintoloiden MICHELIN Guide -tähtien julkistamistilaisuutta, MICHELIN Guide Ceremory Nordic Countriesia. Valio Aimo toimi Helsingin kaupungin kumppanina julkistamistilaisuudessa.

Tapahtuma oli myös erinomainen tilaisuus esitellä korkeinta suomalaista kulinaristista osaamista peräti 420 pohjoismaiselle ravintola-alan ammattilaiselle, lehdistölle ja kumppaneille. Valio Aimo® Koeleipomon leipomokonsultti Mika Parviainen sai suunnitella yhden jälkiruoista seremonian after partyihin, klassisesta French 75 -sampanjacocktailista inspiroituneen pienen suupalan eli petit fourin.

Mika Parviainen

Mika Parviainen toimii leipomokonsulttina Valio Aimo Koeleipomossa. Hän antaa ratkaisuja teollisuuden tuotantoihin ja luo reseptiikkaa, tekniikoita ja inspiraatiota leipomoalan ammattilaisille.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search