Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Smoothie on loistava välipala

Suositut smoothiet soveltuvat erinomaisesti henkilöstöravintoloiden jälkiruoaksi tai vaikkapa vitriiniin välipalaksi. Ne ovat käteviä napata mukaan kiireiseenkin hetkeen ja nauttia siellä, missä ehtii.

Yksinkertainen kaava smoothien valmistukseen on: pääraaka-aine ja 1–3 makua tuovaa ainesosaa. Vaihtelemalla eri pääraaka-aineita ja niiden suhteita makuaineisiin, saa luotua erilaista vaihtelua makuun, rakenteeseen ja ulkonäköön. Asiakkailla on erilaisia mieltymyksiä smoothieiden suhteen: joku pitää tymäkästä ja täyttävästä, toinen pirtelömäisemmästä ja enemmän jälkiruokamaisesta smoothiesta. Voit lähteä liikkeelle myös niistä raaka-aineista, joita kylmiöstäsi löytyy.

Maistuisko smoothie?

Maistuisko smoothie?

Katso oheisesta taulukosta ideoita erilaisiin smoothieihin ja tuo tarjolle trendikäs välipalavaihtoehto!

Erilaisilla makuaineilla rakennetaan smoothien luonne

Puolukka tuo smoothieen mukavaa kirpeyttä, kaikki vihreä puolestaan huutaa terveellisyyttä: makuaineet rakentavat mielikuvia niin mauilla kuin väreillä jo jopa ennen maistamista. Leikittele erilaisilla mauilla ja mielikuvilla – niistä syntyy toisenlaista tarttumapintaa asiakkaille. Mangosmoothie toki kertoo kaiken oleellisen, mutta trooppinen mangosmoothie vie heti ajatukset pidemmälle aurinkoon.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search