Vinkkiartikkelit
Smoothie on loistava välipala
Suositut smoothiet soveltuvat erinomaisesti henkilöstöravintoloiden jälkiruoaksi tai vaikkapa vitriiniin välipalaksi. Ne ovat käteviä napata mukaan kiireiseenkin hetkeen ja nauttia siellä, missä ehtii.
Yksinkertainen kaava smoothien valmistukseen on: pääraaka-aine ja 1–3 makua tuovaa ainesosaa. Vaihtelemalla eri pääraaka-aineita ja niiden suhteita makuaineisiin, saa luotua erilaista vaihtelua makuun, rakenteeseen ja ulkonäköön. Asiakkailla on erilaisia mieltymyksiä smoothieiden suhteen: joku pitää tymäkästä ja täyttävästä, toinen pirtelömäisemmästä ja enemmän jälkiruokamaisesta smoothiesta. Voit lähteä liikkeelle myös niistä raaka-aineista, joita kylmiöstäsi löytyy.
Kokeile myös näitä:
Katso lisää vinkkejä:

Vinkkiartikkelit
7 x kätevä makupohja

Vinkkiartikkelit
Järjestä lounasbuffet kustannustehokkaasti

Vinkkiartikkelit
Suunnittele lounaspöytäsi tehokkaaksi

Tuomas Hämäläinen
Vinkkiartikkelit
Näin kokoat houkuttelevat vitriinit
Vinkkiartikkelit
Sydänmerkki voi ohjata annoksen valintaa

Petri Nuutinen
Vinkkiartikkelit
Hyvien munkkien salaisuus

Mika Parviainen