Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Suomen Green Chef -kilpailun edustajien kenraaliharjoitus Helsingissä 25.5.2023

Suomen Green Chef -kilpailun edustajien kenraaliharjoitus Helsingissä 25.5.2023

Keittiössä digitaaliset ajastimet ovat rivissä. Aikaa vastaan kilpaillaan. Helsingin Laajasalossa kenraaliharjoitus on alkamassa. Hiep Nguyen ja Pyry Nykänen lähtevät kilpailemaan Suomen keittiömestarit ry:n toimesta Pohjoismaiden mestaruudesta Green Chef parikilpailussa, jossa kilpailijat valmistavat kasvismenun.

Kilpailu järjestetään Norjassa, Pohjoismaiden keittiömestareiden kongressissa Trondheimissa 1.6.2023. Kolme kuukautta sitten kilpailun pakolliset raaka-aineet ilmoitettiin kilpailijoille, jonka jälkeen Hiep ja Pyry lähtivät yhdessä suunnittelemaan kolmen ruokalajin ruokalistaa. Siitä asti Valio Aimo® tukku on toimittanut kilpailijoille raaka-aineet keittiöön. Alkuruoassa pitää kunnioittaa tomaattia, porkkanaa ja Lollo rosso salaattia. Pääruoan raaka-aineet ovat valkoinen parsa, omena ja kesäkaali. Jälkiruoan kilpakaksikko on päättänyt luoda raparperin, tuoreen mansikan ja tumman suklaan ympärille.

”Aimot toivottavat kokeille onnea Green Chef -kilpailuun!”


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search