Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Suomen Green Chef -kilpailun edustajien kenraaliharjoitus Helsingissä 25.5.2023

Suomen Green Chef -kilpailun edustajien kenraaliharjoitus Helsingissä 25.5.2023

Keittiössä digitaaliset ajastimet ovat rivissä. Aikaa vastaan kilpaillaan. Helsingin Laajasalossa kenraaliharjoitus on alkamassa. Hiep Nguyen ja Pyry Nykänen lähtevät kilpailemaan Suomen keittiömestarit ry:n toimesta Pohjoismaiden mestaruudesta Green Chef parikilpailussa, jossa kilpailijat valmistavat kasvismenun.

Kilpailu järjestetään Norjassa, Pohjoismaiden keittiömestareiden kongressissa Trondheimissa 1.6.2023. Kolme kuukautta sitten kilpailun pakolliset raaka-aineet ilmoitettiin kilpailijoille, jonka jälkeen Hiep ja Pyry lähtivät yhdessä suunnittelemaan kolmen ruokalajin ruokalistaa. Siitä asti Valio Aimo® tukku on toimittanut kilpailijoille raaka-aineet keittiöön. Alkuruoassa pitää kunnioittaa tomaattia, porkkanaa ja Lollo rosso salaattia. Pääruoan raaka-aineet ovat valkoinen parsa, omena ja kesäkaali. Jälkiruoan kilpakaksikko on päättänyt luoda raparperin, tuoreen mansikan ja tumman suklaan ympärille.

”Aimot toivottavat kokeille onnea Green Chef -kilpailuun!”


Search