Tärkeää yhteistyötä ja maailman makuja – terveisiä Barcelonan kalamessuilta!
Valio Aimo® tukun ammattilaiset ja asiakkaamme edustajat kävivät maailman suurimmilla kala- ja äyriäismessuilla Barcelonassa tapaamassa yhteistyökumppaneita ja haistelemassa trendejä. Reissu oli molemmissa mielissä erittäin antoisa.
Valio Aimo® tukkukaupan aluemyyntipäällikkö Emma Romberg ja keittiömestari Tuomas Hämäläinen Valio Aimo® Koekeittiöltä kävivät huhtikuun lopulla tutustumassa maailman suurimpiin kala- ja äyriäismessuihin, Barcelonassa järjestettävään Seafood Expo Global -tapahtumaan. Mukana olivat myös Hanko Sushi -ravintolaketjun ryhmänjohtaja Joni Heinikoski ja NoHo-ravintolakonsernin hankintajohtaja Pauli Kouhia.
”Toive lähteä messuille tuli itse asiassa juuri meidän asiakkaaltamme Hanko Sushilta. Heillä oli ollut haasteita raaka-aineiden saatavuuden kanssa, joten päätimme lähteä yhdessä tapaamaan eurooppalaisia tavarantoimittajia, luomaan suhteita. Nyt, kun olemme keskustelleet heidän kanssaan kasvokkain, tekeminen tulee varmasti olemaan jatkossa ihan eri tasolla”, Romberg kertoo.
Romberg oli pyytänyt messuille mukaan myös Valio Aimo® valikoimahallinnasta tuotepäällikkö Janne Nymanin ja tuoteryhmäpäällikkö Kirsi-Marja Juvosen.
”Tämä oli erittäin onnistunut kokoonpano. Nyt saimme oikeat ihmiset puhumaan omista osaamisalueistaan, ja asiakas sai heti konkreettisia vastauksia esimerkiksi varastointiin ja logistiikkaan liittyen”, Romberg sanoo.
Kokonainen mustekala on nousussa
Siinä missä Suomen ruokamessuilla on totuttu syömään ja maistelemaan paljon, Barcelonan kalamessut keskittyivät vahvasti kaupan tekemiseen ja yhteistyökumppaneiden tapaamisiin. Uutuustuotteillakaan ei paljon rummutettu, koska koronan jäljiltä ei ole vielä ollut uskallusta lähteä kehittelemään suuria innovaatioita. Tarkkasilmäiset alan ammattilaiset osasivat kuitenkin bongata 2 000 näytteilleasettajan seasta kiinnostavan uutuuden maailmalta.
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:
Huikeita elämyksiä Resta-seminaarissa
Näin toimii zero waste -ravintola
Strawberry-hotelleissa on tilaa kaikille
Eri sukupolvet työelämässä
Valio Aimo on suomalaisen ruokakulttuurin puolestapuhuja
Nina Metso
Leipurifestiä vietettiin rennoissa tunnelmissa
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.