Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään

Uudistamalla jälkiruokapöytää voit kasvattaa myyntiä. Hurmaatko asiakkaat tänään vaahdolla, huomenna vaikkapa kakulla? Lue myös vinkit sesongin makuihin jälkiruoissa.
Jälkiruokapöydässä on paljon mahdollisuuksia vaihteluun: Jälkiruokatyyppejä on paljon erilaisia ja niitä tuunaamalla tuot paitsi asiakkaalle lisäarvoa, myös omaan liiketoimintaasi kustannustehokkuutta.
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Kurkkaa ideat jälkiruokapöytään
Lähes 400 valmista reseptiä!
Tuo sesonkiajattelu jälkiruokapöytään
Tarjoile jälkiruokapöydässä sesongin makuja:
- Keväällä maistuvat rahka, piimä, mehukeitto, raparperi, mango, sitruuna ja lime.
- Kesällä hurmaavat mansikka ja marjat, kukat, jogurtti ja yrtit.
- Syksyllä jälkiruokiin sopivat omena, sitrukset, päärynä, pähkinät, AURA-juusto ja aprikoosi.
- Talvella on lupa herkutella ja silloin maistuu rasvaisemmat juustot, maitotuotteet, inkivääri, suklaa, kaneli, voi, viikuna, luumu ja kirsikka.

Jälkiruoka kruunaa aterian
Jälkiruokapöytä on oiva keino hurmata asiakas. Vaihtoehtoja riittää vaahdoista kakkuihin ja smoothieista pulliin. Tee jälkiruoka alusta asti itse tai sitten oikaise ja tuunaa vaikka valmis kakkupohja – luvassa herkullista joka tapauksessa!