Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Unilever Food Solutions opas tärkkelysten käyttöön ruuanvalmistuksessa

Moderni ruuanvalmistus vaatii erityistä tärkkelystuntemusta. Perinteinen ”Keltainen Maizena” taipuu lähes kaikkeen, mutta tärkkelysten käytössä ja ominaisuuksissa on eroja. Kokosimme tärkeimmät tärkkelystärpit poimittavaksesi.

Teksti ja kuvat: Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions tarjoaa käyttöösi täydellisen valikoiman nykyaikaisia tärkkelystuotteita. Tuotteista valitset helposti käyttökohteeseesi sopivimman tärkkelyksen, joka kestää tarvittaessa myös lämpösäilytyksen, jäähdytyksen, pakastuksen tai uudelleenlämmityksen.

Laajasta tärkkelysvalikoimastamme saat tuotteet myös vegaaniseen ja gluteenittomaan ruokavalioon sekä kylmävalmistukseen.

Maizena

Tärkkelysten klassikko, monipuolinen Maizena-maissitärkkelys sopii kastikkeiden, keittojen, vuokaruokien ja maitopohjaisten kiisseleiden suurustamiseen sekä leivontaan. Maizena kestää hyvin myös lämpösäilytystä. Tiesithän, että voit käyttää Maizena-maissitärkkelystä gluteenittomana vaihtoehtona friteerattaville tuotteille?

343905  Maizena maissitärkkelys 2,5kg

Maizena Snowflake

Maizena Snowflake on monipuolinen ja kestävä tärkkelys, joka soveltuu keittoihin, kastikkeisiin, muhennoksiin ja kermakastikkeisiin sekä maitopohjaisiin jälkiruokiin. Tuote kestää sekä lämpösäilytyksen että pakastuksen, ja se soveltuu erinomaisesti cook & chill -ruuanvalmistukseen.

170340  Maizena Snowflake 4kg

Maizena Tapioka

Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka sopii erinomaisesti kirkkaiden keittojen ja tummien kastikkeiden sekä marja- ja hedelmäkiisseleiden suurustamiseen. Se antaa ruuille kiiltävän ja läpikuultavan lopputuloksen ilman ylimääräisiä makuja. Tapioka kestää erinomaisesti happamia raaka-aineita, pakastamista ja uudelleenlämmittämistä.

8058683  Maizena marja- ja hedelmätärkkelys Tapioka 2kg

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search