Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Vähennä pakkausjätettä

Vähennä pakkausjätettä

Aloita pakkausjätteen vähentäminen tilaamalla fiksusti. Hyödynnä myös mahdollisimman paljon ympäristöystävällisiä pakkauksia. Valiolla pakkauskehitystä ohjaa vahvasti ajatus siitä, että haluamme pakkauksiemme olevan tulevaisuudessa mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

3 x kun pakkaa tuotteita mukaan

Pakkaa fiksusti

Tarvitseeko pakkauksen kestää esimerkiksi nestettä tai pysyä lämpimänä? Valitse pakkaus tuotteen mukaan. Laita tuote sille sopivankokoiseen pakkaukseen. Älä ylipakkaa.

Ilahduta

Pakkaa tuote mukaan houkuttelevasti, muista värikkyys ja selkeys. Voisitko personoida pakkauksen jotenkin – vaikkapa kivanpäiväntoivotuksella?

Anna asiakkaan valita

Mitä jos tarjoat tuotteen kahdella tapaa: paikalla syötäväksi tai valmiiksi pakattuna mukaan otettavaksi? Näin asiakas voi halutessaan välttää pakkausjätettä.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search