Hyppää sisältöön
Luettavaa tuotteista

Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella

Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella
Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella

Suurin osa ihmisistä nauttii lounasta joka päivä ja siksi ammattikeittiöissä pallotellaankin ruokalajeja proteiinien mukaan eri päiville. Pääosin pohdinta ruokalistan kohdalta osuu siihen mitä pääproteiinia minäkin päivänä tarjotaan.

Kanaa, kalaa, punaista lihaa ja kasvisruokaa valikoituu tietyille päiville ja pääproteiinin ympärillä pyöritellään erilaisia makumaailmoja, jotta vaihtelu säilyisi ja asiakkaan mielenkiinto saataisiin pysymään yllä. Myös kasvisruokaa on hyvä tarjoilla joka päivä, koska asiakaskunnassa on fleksaajia, kasvissyöjiä tai muuten vain vaihtelua kaipaavia. Valio MiFU® tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto lounaspöytään, jossa vaihtelua arvostetaan.

Viisi viikonpäivää, viisi pääproteiinia

Työviikkoon mahtuu viisi lounasta, jolloin pääproteiinit voisivat joka viikko valikoitua viidestä eri raaka-aineesta: kanasta, kalasta, naudasta, possusta ja Mifusta. Kasvisruokaa, usein suoraan vegaanisena, tarjoillaan tietenkin myös liharuoan ohella.

Uutena tuotteena Mifu tuoteperheeseen toivotamme Valio MiFU® jauhiksen, joka toimii ruoanlaitossa käytännössä täysin samalla tavoin kuin kypsä jauheliha. Tuote on valmiiksi kypsennetty eikä se sisällä soijaa, laktoosia, kananmunaa tai gluteiinia. Jauhista käytettäessä ei siis synny lainkaan kypsennys- tai paistohävikkiä.


Etsi