Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella

Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella

Suurin osa ihmisistä nauttii lounasta joka päivä ja siksi ammattikeittiöissä pallotellaankin ruokalajeja proteiinien mukaan eri päiville. Pääosin pohdinta ruokalistan kohdalta osuu siihen mitä pääproteiinia minäkin päivänä tarjotaan.

Kanaa, kalaa, punaista lihaa ja kasvisruokaa valikoituu tietyille päiville ja pääproteiinin ympärillä pyöritellään erilaisia makumaailmoja, jotta vaihtelu säilyisi ja asiakkaan mielenkiinto saataisiin pysymään yllä. Myös kasvisruokaa on hyvä tarjoilla joka päivä, koska asiakaskunnassa on fleksaajia, kasvissyöjiä tai muuten vain vaihtelua kaipaavia. Valio MiFU® tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto lounaspöytään, jossa vaihtelua arvostetaan.

Viisi viikonpäivää, viisi pääproteiinia

Työviikkoon mahtuu viisi lounasta, jolloin pääproteiinit voisivat joka viikko valikoitua viidestä eri raaka-aineesta: kanasta, kalasta, naudasta, possusta ja Mifusta. Kasvisruokaa, usein suoraan vegaanisena, tarjoillaan tietenkin myös liharuoan ohella.

Uutena tuotteena Mifu tuoteperheeseen toivotamme Valio MiFU® jauhiksen, joka toimii ruoanlaitossa käytännössä täysin samalla tavoin kuin kypsä jauheliha. Tuote on valmiiksi kypsennetty eikä se sisällä soijaa, laktoosia, kananmunaa tai gluteiinia. Jauhista käytettäessä ei siis synny lainkaan kypsennys- tai paistohävikkiä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search