Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Valio Aimo 1/2025 -lehden reseptit

Katujen kuumimmat ruokatrendit, talven klassikot ja linjaston vegesuosikit! Valio Aimo -lehden talven numeron reseptit antavat uusia ideoita ammattikeittiöihin ja leipomoihin.

Katujen kuumimmat

Trendikkäimmät street foodit maustetaan tulisella hunajalla, tehdään täysin vegaanisina tai nautitaan aitoon Chicagon tyyliin.

  • Hot honey -ateria on nyt supertrendikäs. Paneroidun paistileikkeen päälle valutetaan Valio Koskenlaskija cheddarkastiketta. Vuoden trendikkäimmät ranskalaiset maustetaan tulisella hunajalla, sinappimajoneesilla ja ­ kypsytetyllä ­juustolla. Tätä koukuttavaa herkkua asiakas palaa maistamaan uudemmankin kerran!
  • Wrap, joka maistuu kesärullalta! Täysin vegaaninen wrap täytetään satay-tahnalla, kasviksilla ja Gold&Green® ­suikaleilla.
  • Ikoninen chicagolainen hodari tunnetaan rapakon takana myös nimellä ”Dragged Through the Garden”, joka viittaa täytteenä käytettyihin runsaisiin kasviksiin.
  • Uppopaistetut halloumitikut eli halloumiranskalaiset maistuvat alkuruokana tai lisukkeena. Annoksen mausteet – tzatziki, kasvikset ja pitaleipä – toimivat myös tavallisten ranskalaisten parina.
  • Loaded hummus -annoksista inspiroituneet hummusranskalaiset ovat täynnä Lähi-idän makuja. Ketsupin korvaa mausteinen mangokastike eli amba.

Search