Pinnalla nyt
Valio Aimo 1/2025 -lehden reseptit

Katujen kuumimmat ruokatrendit, talven klassikot ja linjaston vegesuosikit! Valio Aimo -lehden talven numeron reseptit antavat uusia ideoita ammattikeittiöihin ja leipomoihin.
Katujen kuumimmat
Trendikkäimmät street foodit maustetaan tulisella hunajalla, tehdään täysin vegaanisina tai nautitaan aitoon Chicagon tyyliin.
- Hot honey -ateria on nyt supertrendikäs. Paneroidun paistileikkeen päälle valutetaan Valio Koskenlaskija cheddarkastiketta. Vuoden trendikkäimmät ranskalaiset maustetaan tulisella hunajalla, sinappimajoneesilla ja kypsytetyllä juustolla. Tätä koukuttavaa herkkua asiakas palaa maistamaan uudemmankin kerran!
- Wrap, joka maistuu kesärullalta! Täysin vegaaninen wrap täytetään satay-tahnalla, kasviksilla ja Gold&Green® suikaleilla.
- Ikoninen chicagolainen hodari tunnetaan rapakon takana myös nimellä ”Dragged Through the Garden”, joka viittaa täytteenä käytettyihin runsaisiin kasviksiin.
- Uppopaistetut halloumitikut eli halloumiranskalaiset maistuvat alkuruokana tai lisukkeena. Annoksen mausteet – tzatziki, kasvikset ja pitaleipä – toimivat myös tavallisten ranskalaisten parina.
- Loaded hummus -annoksista inspiroituneet hummusranskalaiset ovat täynnä Lähi-idän makuja. Ketsupin korvaa mausteinen mangokastike eli amba.