Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Valio Aimo® tukee paikallista yrittäjää

Kokki pitää käsissään isoa vatia ruokaa ammattikeittiössä. Taustalla toinen kokki paistaa lihaa liekillä.

Hyvää Aimon päivää 29.11! Juhlimme nimipäiviämme paikallisia ravintoloita tukien. Pyysimme suomalaisia vinkkaamaan suosikkiravintoloitaan ja paikallisia herkkuja. Tule sinäkin mukaamme tukemaan paikallista ruokakulttuuria.

Valio Aimo ottaa paikallisten ruokatoimijoiden nostamisen asiakseen. Paikalliset ravintolat toimivat usein kadun, kortteli tai jopa seudun keskipisteenä. Käytämme äänemme Aimon päivänä kehottamalla paikallisia tukemaan paikallisia.

Mahtavaa Aimon päivää!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search