Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Valio Aimo® tukun valikoima syntyy tiimityöllä

Valio Aimo® tukun valikoima syntyy tiimityöllä

Oikeat tuotteet oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa – se on valikoimanhallinnan tavoite ja haaste.

Juurekset pilkottuina asiakkaan toivomalla tavalla. Vellamo-vedet yksinoikeudella. Uusi tavarantoimittaja. Esimerkiksi tällaisia ovat valikoimanhallinnan onnistumiset.

Parikymmenpäinen tiimi vastaa Valio Aimo tukun valikoimasta, tuotteiden hankinnasta, sopimuksista ja markkinointiyhteistyöstä tavarantoimittajien kanssa.

”Me varmistamme, että valikoimassa on saatavilla asiakkaiden tarvitsemat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan”, tuoteryhmäpäällikkö Kirsi-Marja Juvonen kertoo.

Kirsi-Marja Juvonen ja Niina Nykvist ovat tuoteryhmäpäälliköitä valikoimanhallinnassa, johon kuuluu kaikkiaan noin parikymmentä henkeä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search