Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Valio Oddlygood® Barista syntyi yhteistyössä baristojen kanssa

Valio Oddlygood® Barista syntyi yhteistyössä baristojen kanssa

Valio Oddlygood® Barista on kehitetty vastaamaan vaativimpien baristojen tarpeisiin. Gluteeniton kaurajuoma vaahtoutuu ja sekoittuu parhaalla mahdollisella tavalla eri kahvilaatujen kanssa, kaikissa kahvijuomissa. Kaurajuoma on kerännyt positiivista huomiota kahvialan ammattilaisten keskuudessa.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena saimme aikaan kaurajuoman, jonka täyteläinen maku sopii niin erikoiskahveihin kuin suomalaisten rakastaman suodatinkahvin sekaan. Gluteeniton kaurajuoma sekoittuu ja vaahtoutuu kauniisti, eikä se juoksetu edes suodatinkahvissa.

Kaurajuoma hiottiin timantiksi huippubaristan kriittisen silmän alla

Valio Oddlygood® Baristan kehittelyssä oli mukana huipputason kahviammattilainen, barista Lari Järnefelt. Järnefelt on paitsi alansa kaksinkertainen Suomen mestari, hän on myös tunnettu kahvialan kouluttaja ja yrittäjä, joten hän tietää, miten kriittisiä kahvila-asiakkaat ovat ja millaisia ominaisuuksia täydelliseltä kauramaidolta vaaditaan.

Barista Lari Järnefelt kertoo Valio Oddlygood® Baristan tuotekehityksestä

Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma on täydellinen kaurajuoma kahviin. Se on kehitetty yhteistyössä ammattilaisbaristojen kanssa hyvin vaahtoutuvaksi.

”Pehmeä puhdas maku on juuri sopivan kaurainen, ei liian suolainen eikä liian makea. Se antaa tilaa kahvin omalle maulle.”

Lari Järnefelt
Kaurajuoma sopii hyvin espresson kanssa.
Lari Järnefelt oli mukana tuotekehityksessä.
Kokeile kaurajuomaa myös machan kanssa.

Gluteeniton kaurajuoma

Gluteeniton Valio Oddlygood® Barista on valmistettu Suomessa kotimaisesta puhdaskaurasta ja täydennetty vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Valio Oddlygood® Barista on pakattu 1 litran pakkaukseen. Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa. Ennen käyttöä purkkia ravistetaan.


Search