Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Vuoden Kokki 2021 finalistit

Vuoden Kokki 2021 finalistit

Alan kehitys on meille tärkeää ja siksi haluamme viedä alan osaajia ja tunnettuutta eteenpäin. Olemme tänäkin vuonna mukana mahdollistamassa Vuoden Kokki kilpailua.

Vuoden Kokki 2021 kilpailun semifinaalitehtävässä oli raaka-aineena suomalainen kala ja Valio Luomu voi. Ohessa esittelemme Vuoden Kokki kisan finalistit ja annokset, joilla päästiin finaaliin.  Pääroolissa ovat huikea osaaminen ja maku.

Vuoden Kokki kilpailukausi huipentuu 29. – 30.10.2021 Helsingin Messukeskuksessa Viini- ja Ruokatapahtumassa käytävää finaaliin.

Valio on yksi Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailujen pääsponsoreista.

Kuhaa, frexperunaa, kukkakaalia ja voikastiketta.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search