
Kaikki wienereistä
Tervetuloa vinkkisivulle, jossa wienerleivonnaisten taituruus nousee uudelle tasolle. Käymme läpi wienereiden valmistusvaiheita, taikinan haltuunottoa ja tuunausvinkkejä. Olitpa artisan-leipuri tai ravintolan keittiömestari, löydät täältä käytännönläheisiä neuvoja tuotannon tehostamiseen ja laadun varmistamiseen.
Tuunaa tai valmista kokonaan itse
Hyödynnä eri mahdollisuuksia; käytä Valion voiwieneraihioita tai valmista vaikka koko taikina itse alusta alkaen. Tästä löydät vinkit jokaiseen tarpeeseen.
Vaikka erityisesti sesonkien aikaan nähdään myös klassikoista muokattuja trendiversioita, hyvin valmistetuille perinteisille leivonnaisille löytyy aina uskollinen ostajakunta. Kun herkut on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja maistuvat hyviltä, asiakas palaa ostamaan niitä uudelleen.
-Mika Parviainen, leipomokonsultti, Valio Aimo Koeleipomo
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.
Täyte kruunaa wienerin
Valion täytteistä löytyy sopiva jokaiseen makuun. Valittavina on marjaisia täytteitä, maitopohjaisia täytteitä ja hedelmätäytteitä:
Tule Valio Aimo -asiakkaaksi
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Innovatiiviset työkalut arkesi tueksi