Siirry sisältöön
Ruokaa vuoassa pöydällä

Lounasratkaisut ammattilaisille

Keräsimme kaikki parhaat vinkit ja reseptit lounaaseen. Opit, kuinka tarjoat lounasta kustannustehokkaasti ja teet hävikistä hyvikkiä. Saat myös runsaasti inspiraatiota kasvisruokailuun, pizzaan ja salaattibuffetiin.

Lounasta kustannustehokkaasti

Miten esivalmisteluilla ja raaka-ainevalinnoilla voi tehostaa työtä ja säästää rahaa? Miten kustannustehokkuus ja buffetin järjestys liittyvät yhteen? Vinkeillämme tuot lisää katetta lounaspöytään hyvikkiä unohtamatta.

Komponentteja gn-vuoissa pöydällä

Inspiraatiota kasvisruokaan

Haluatko lisätä kasviruoan menekkiä? Tutustu herkullisiin kasvisruokaresepteihimme ja lue myös parhaat vinkit kasviproteiinien käyttöön.

Salaattiannos katettuna pöydälle.

Nyt laitetaan salaattipöytä kuntoon!

Opi rakentamaan salaattipöytä toimivaksi ja tuo vaihtelua tarjontaan dipeillä, tahnoilla, makupohjilla ja tuoreilla leivillä. Asiakkaasi ihastuu takuulla ja se näkyy viivan alla.

Lounas tarjolla pienissä annoskipoissa pöydällä.

Tee pizzasta lounaspöytäsi vetonaula

Haluatko lisätä kasviruoan menekkiä? Tutustu herkullisiin kasvisruokaresepteihimme ja lue myös parhaat vinkit kasviproteiinien käyttöön.

Kuvassa puna-valkoraidallisella pöytäliinalla käsi, kaksi vesilasia ja ja kaksi napolilaista pizzaa lautasilla.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search