Siirry sisältöön
Ruokaa vuoassa pöydällä

Lounasratkaisut ammattilaisille

Keräsimme kaikki parhaat vinkit ja reseptit lounaaseen. Opit, kuinka tarjoat lounasta kustannustehokkaasti ja teet hävikistä hyvikkiä. Saat myös runsaasti inspiraatiota kasvisruokailuun, pizzaan ja salaattibuffetiin.

Lounasta kustannustehokkaasti

Miten esivalmisteluilla ja raaka-ainevalinnoilla voi tehostaa työtä ja säästää rahaa? Miten kustannustehokkuus ja buffetin järjestys liittyvät yhteen? Vinkeillämme tuot lisää katetta lounaspöytään hyvikkiä unohtamatta.

Komponentteja gn-vuoissa pöydällä

Inspiraatiota kasvisruokaan

Haluatko lisätä kasviruoan menekkiä? Tutustu herkullisiin kasvisruokaresepteihimme ja lue myös parhaat vinkit kasviproteiinien käyttöön.

Salaattiannos katettuna pöydälle.

Nyt laitetaan salaattipöytä kuntoon!

Opi rakentamaan salaattipöytä toimivaksi ja tuo vaihtelua tarjontaan dipeillä, tahnoilla, makupohjilla ja tuoreilla leivillä. Asiakkaasi ihastuu takuulla ja se näkyy viivan alla.

Lounas tarjolla pienissä annoskipoissa pöydällä.

Tee pizzasta lounaspöytäsi vetonaula

Suomalaiset on viime vuosina vallannut todellinen pizzahuuma! Lue parhaat vinkit oikeiden raaka-aineiden valintaan ja pizzan valmistukseen.

Kuvassa puna-valkoraidallisella pöytäliinalla käsi, kaksi vesilasia ja ja kaksi napolilaista pizzaa lautasilla.

Jälkiruoka kruunaa aterian

Jälkiruokapöytä on oiva keino hurmata asiakas, ja vaihtoehtoja riittää! Tee jälkiruoka alusta asti itse tai oikaise ja tuunaa vaikka valmis kakkupohja – luvassa herkullista joka tapauksessa!

Erilaisia jälkiruokia värikkäänä kulhoissa ja ympärillä paljon erilaisia koristeita.

Kustannustehokkaan lounasbuffetin ABC

Tiivistimme kustannustehokkaan lounasbuffetin opit inspiroivaan tietopakettiin. Kerromme, miten huomioit kustannustehokkuuden suunnittelusta raaka-aineiden valintaan ja esillepanoon.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search