Siirry sisältöön
Erilaisia jälkiruokia värikkäänä kulhoissa ja ympärillä paljon erilaisia koristeita.

Vinkkiartikkelit

Jälkiruoka kruunaa aterian

Jälkiruokapöytä on oiva keino hurmata asiakas. Vaihtoehtoja riittää vaahdoista kakkuihin ja smoothieista pulliin. Tee jälkiruoka alusta asti itse tai sitten oikaise ja tuunaa vaikka valmis kakkupohja – luvassa herkullista joka tapauksessa!

Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään

Uudistamalla jälkiruokapöytää voit kasvattaa myyntiä. Hurmaatko asiakkaat tänään vaahdolla, huomenna vaikkapa kakulla? Lue myös vinkit sesongin makuihin jälkiruoissa.

Kakkukaupalla ideoita

Etsitkö inspiraatiota kakkujen makumaailmaan? Leipomokonsulttimme Mika Parviainen kokosi yhteen reseptejä ja vinkkejä, joiden avulla uusien makuyhdistelmien luominen onnistuu helposti.

Mansikka-kermakakku jalallisen kakkuvadin päällä

Tuunaillaan kakkupohjia

Seitsemän erilaista kakkua ja jälkiruokaa, joissa on käytössä Valion valmis kakkupohja. Näin loihdit kiireessäkin kakkuja kuin liukuhihnalla, mutta oma luovuus pääsee loistamaan koristeluissa.

Valmista juustotarjoilu vailla vertaa

Juustot ovat mainio jälkiruokavalinta ja juustolautanen helppo koota. Lisukkeissa on vain mielikuvitus rajana ja makupareilla voi leikitellä.

Juustolautanen

Smoothie on loistava jälkiruoka ja välipala

Smoothie soveltuu erinomaisesti henkilöstöravintoloiden jälkiruoaksi tai vaikkapa vitriiniin välipalaksi. Ne ovat käteviä napata mukaan kiireiseenkin hetkeen ja nauttia siellä, missä ehtii.

Kuusi klassikkojälkiruokaa, lukemattomasti makuvaihtoehtoja

Teimme klassikkoreseptit, joissa on minimimäärä raaka-aineita ja joista saat hilloa tai täytettä vaihtamalla aina uuden version.

Jalkiruokaparfait kulhossa

Pääsiäisen parhaat jälkiruoat

Rahka eri muodoissaan kuuluu pääsiäisen leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Pasha on klassinen valinta, mutta vaihtoehtoja on myös perinteisistä moderneihin.

Mangovaniljapannacottavuoka koristeltuna mangolla ja vaniljalla. Kuvassa myös mangokuutioita ja makeata tahnaa.

Kesän raikkaat jälkiruoat

Kesäsesongissa maistuvat raikkaat jälkiruoat ja leivonnaiset. Katso herkulliset ohjeet ja jälkiruokareseptit ammattilaisille mahtavaan marjakesään!

Kuvassa kolme avonaista tuulihattupohjaa, jossa jokainen on koristeltu omalla marjallaan; mansikka, vadelma ja mustikka.

Joulun jälkiruokareseptit hurmaavat

Jouluinen herkuttelu jatkuu luonnollisesti myös jälkiruokalistalla. Sesongin jälkkäreissä maistuvat suklaa, glögi, pipari, AURA®, kirsikka, luumut, rusinat ja juustot.

Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan

Valion kermavalikoimasta löytyy oikea tuote niin ruoanlaittoon kuin leivontaan. Oikean kerman valinnassa käyttötarkoitus onkin ratkaiseva. Jälkiruoissa kerma on tuttu tuote.

Sitruuna-tuorejuustokranssi

Oikea täyte talven leivonnaisiin

Leipomokonsultti Mika Parviainen vinkkaa parhaat täytteet kauden leivonnaisiin. Joko olet kokeillut monikäyttöisiä, samettisen pehmeitä curdeja?

Kuningatarkakku

Monien mahdollisuuksien levykakku

Levykakku on vaivaton ja helposti varioitava tarjottava ja jälkiruoka, jonka esillelaitossa on vain mielikuvitus rajana.

Levykakku

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search