Siirry sisältöön

Vastuullisuus

Me Aimot olemme osa Valiota ja vastuullisuus on Valion yksi kantava voima ja arvo. Valiolaisina kerromme läpinäkyvästi toiminnastamme ja ponnistelemme vastuullisuuden eteen päivittäin.

Tavoitteenamme on edistää vastuullisuutta joka askeleella, myös toimittajien osalta ja siksi edellytämme tavarantoimittajiltamme ja jakelijoiltamme samaa kunnianhimoista työtä.
Tukkutoiminnassa kiinnitämme erityistä huomiota elintarviketurvallisuuteen, valikoiman vastuullisuuteen ja logistiikan päästöjen pienentämiseen. Näemme, että jokainen teko tyhjän pullon kierrättämisestä, hankintaketjun läpinäkyvyydestä aina luomutuotteen valintaan, merkitsee paljon kokonaisuuden osalta.

Vastuullisuusraportti

Me Valiolla raportoimme työmme tuloksista vuosittain tilinpäätöksessä sekä vastuullisuusraportissa. Vatuullisuusraportista pääset lukemaan tarkemmin siitä, miten me Valiolla teemme työtämme ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Code of Conduct

Valion Code of Conduct -toimintatapa ohjaa meidän Aimojen toimintaa ja summaa tärkeimpiä periaatteitamme. Sen avulla kerromme, kuinka toimimme Valion arvojen – asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen ja yhteistyö – mukaisesti.

Sertifikaatit

Sertifikaatit kertovat toimintamme vastuullisuudesta. Ne osoittavat, että toimimme kestävästi ja henkilöstömme on sitoutunutta. Sertifikaatit myöntää aina ulkopuolinen taho, joka säännöllisesti arvioi sertifikaattien kriteereiden ja ehtojen täyttymistä. Kansainvälisillä sertifikaateilla niin asiakas kuin yhteistyökumppanikin näkee, miten me Valiolla toimimme.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta missiomme Paremman elämän palveluksessa toteutuu.

Search