Siirry sisältöön

VALO Tilauspalvelu™

VALO Tilauspalvelussa on yhtenäinen päämäärä: Toimittaa sinulle hyvän työpäivän aineksia. Jo vuodesta 2014 alkaen olemme menestyksekkäästi auttaneet ammattilaisia saamaan tarvitsemansa tuotteet suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta.

Tilauksesi toimittaa maan luotettavin jakeluverkosto

Valion laaja ja luotettava jakeluverkosto toimittaa
tilauksesi suoraan tavarantoimittajilta. Sopimusasiakkaana saat käyttöösi koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tehokäyttäjän ja satunnaisen tilaajan verkkokauppa

VALO™ verkkokaupassa on kiinnitetty huomiota helppoon ja nopeaan käytettävyyteen. Selkeät kategoriat, tuotteiden rajaus ja yksityiskohtaiset tuotetiedot auttavat löytämään oikeat tuotteet, olitpa töissä keittiössä henkilöstöravintolassa, päiväkodissa, ravintolassa, tai pyörittämässä pitopalvelua, kahvilaa tai kioskia. Palvelustamme löytyy jokaiselle suunnittelua helpottavia uutuuksia ja ajankohtaisia kampanjoita ja tarjouksia.

Tilaa sopimuksella tai ilman, laskulla tai kortilla

Voit tilata eri tavoilla – tavarantoimittajiemme sopimusasiakkaana tai yritysasiakkaana ilman sopimusasiakkuutta, tietokoneella, tabletilla tai mobiilisti. Sopimusasiakkaana voit maksaa laskulla tai
kortilla. Ilman sopimusasiakkuutta tarjoamme maksutavaksi pankki- tai luottokortin. Hakeutuminen sopimusasiakkaaksi onnistuu helposti.

Siirry VALO Tilauspalvelun

Yksi nopea palvelu, yksi luotettava toimitus ja monta helppoa tapaa tilata. Kokeile VALO Tilauspalvelua.

Search