Hyppää sisältöön

Tule Valio Aimo tukun asiakkaaksi

Asiakkaamme eivät ole samasta puusta veistettyjä, eikä yksi ratkaisu sovi kaikille. Siksi räätälöimme juuri sinulle parhaiten sopivan asiakkuuden.

Usein kysytyt kysymykset

Voit olla toimitustukun ja/tai pikatukun asiakas. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi toimitustukusta ja saadaksesi tuotteet sopimushinnalla pikatukusta.

Pikatukun Tilaa & Nouda -palvelu on käytössä myös ilman Valio Aimo asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelusta voit tilata tavarantoimittajiemme sopimusasiakkaana tai yritysasiakkaana ilman sopimusasiakkuutta.

Hakemuksen täyttäminen kestää vain pienen hetken. Tämän jälkeen käsittelemme hakemuksesi ja palaamme sinulle keskimäärin muutaman arkipäivän sisään.

Jotta voit tilata toimitustukusta, sinulla tulee olla Valio Aimo asiakkuus. Haluamme palvella sinua huolellisesti, jolloin voimme määritellä kaikki toimitustavat ja tarpeesi.

Pikatukkujen Tilaa & Nouda -palvelua voit käyttää myös ilman asiakkuutta. Tutustu pikatukkuihin >

Voit maksaa laskulla, maksukortilla, mobiilimaksulla tai verkkopankissa. Maksutapa sovitaan siinä vaiheessa, kun asiakkuutesi perustetaan. Valitse siis hakemukselta, haluatko olla käteis- vai luottoasiakas ja täytä sen perusteella sopiva hakemus.

Kyllä, lähetämme pikatukkuasiakkaille tukkukortin, jolla pääset tekemään ostoksia pikatukuissa. Näytä korttia kassalla maksun yhteydessä, niin saat sopimuksesi mukaiset hinnat.

Helsingin pikatukussa on Tilaa & Nouda -palvelu, jolla tilaat tuotteet helposti etukäteen ja noudat ne silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Tällä hetkellä muualla Suomessa ei ole noutomahdollisuutta.

Etsi