Siirry sisältöön

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Asiakkaamme eivät ole samasta puusta veistettyjä, eikä yksi ratkaisu sovi kaikille. Siksi räätälöimme juuri sinulle parhaiten sopivan asiakkuuden.

”Valio Aimo on ollut aktiivisesti läsnä meidän arjessamme, myös haasteiden keskellä. Esimerkiksi raaka-aineiden hintaturbulenssi ja sen hallinta yhdessä Valio Aimon kanssa on hieno osoitus yhteen hiileen puhaltamisesta. Arvostan suuresti sitä, että Valio Aimossa ymmärretään yhteisten tavoitteiden merkitys. Minulla on aidosti tunne, että tavoittelemme yhdessä molempien menestymistä. Yhteyshenkilömme omistautuminen ja luotettavuus on nostanut yhteistyömme entistäkin vakaammalle tasolle.”

-Arto Rastas, keittiömestari & ravintoloitsija

”Arki Valio Aimon kanssa on helppoa ja sujuvaa: sovittuja tuotteita on aina saatavilla ja tilaukset on helppo tehdä. Meidän toiminnassamme nopeus on valttia ja Valio Aimon toimitusrytmi on siinä hyvin apuna; kun tilaan tavarat klo 16, saan ne seuraavana päivänä klo 8 keittiöön kannettuna. Pienet käytännön asiat ovat niitä, jotka meille ovat erityisen tärkeitä ja Valio Aimolla ne ovat kunnossa.”

-Jarkko Peura, keittiömestari, Brahe Ravintolat Oy Hämeenlinna

”Valio Aimo hoitaa sovitut asiat aikataulussa ja on yhteydessä säännöllisesti. Tuotevalikoima on riittävän laaja ja uusia tuotteita on saatu valikoimaan tarpeidemme mukaan. Varastomme hallintaa ja sitä kautta hävikin hallintaa auttaa se, että voimme tilata kokonaisten laatikoiden sijaan pieniä määriä kerrallaan. Meidät on yllättänyt iloisesti se, miten vähän tuotepuutoksia ja virheitä toimituksissa on ollut. Se on vapauttanut työaikaa operatiiviseen työhön.”

-Sakari Savolainen, Head Chef, Marriot Courtyard Tampere City

Usein kysytyt kysymykset

Voit olla toimitustukun ja/tai pikatukun asiakas. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi toimitustukusta ja saadaksesi tuotteet sopimushinnalla pikatukusta.

Pikatukun Tilaa & Nouda -palvelu on käytössä myös ilman Valio Aimo asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelusta voit tilata tavarantoimittajiemme sopimusasiakkaana tai yritysasiakkaana ilman sopimusasiakkuutta.

Hakemuksen täyttäminen kestää vain pienen hetken. Tämän jälkeen käsittelemme hakemuksesi ja palaamme sinulle keskimäärin muutaman arkipäivän sisään.

Jotta voit tilata toimitustukusta, sinulla tulee olla Valio Aimo asiakkuus. Haluamme palvella sinua huolellisesti, jolloin voimme määritellä kaikki toimitustavat ja tarpeesi.

Pikatukkujen Tilaa & Nouda -palvelua voit käyttää myös ilman asiakkuutta. Tutustu pikatukkuihin >

Voit maksaa laskulla, maksukortilla, mobiilimaksulla tai verkkopankissa. Maksutapa sovitaan siinä vaiheessa, kun asiakkuutesi perustetaan. Valitse siis hakemukselta, haluatko olla käteis- vai luottoasiakas ja täytä sen perusteella sopiva hakemus.

Kyllä, lähetämme pikatukkuasiakkaille tukkukortin, jolla pääset tekemään ostoksia pikatukuissa. Näytä korttia kassalla maksun yhteydessä, niin saat sopimuksesi mukaiset hinnat.

Helsingin pikatukussa on Tilaa & Nouda -palvelu, jolla tilaat tuotteet helposti etukäteen ja noudat ne silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Tällä hetkellä muualla Suomessa ei ole noutomahdollisuutta.

Search