Siirry sisältöön

Tervetuloa asiakkaaksi!

Asiakkaamme eivät ole samasta puusta veistettyjä, eikä yksi ratkaisu sovi kaikille. Siksi räätälöimme juuri sinulle parhaiten sopivan asiakkuuden.

Usein kysytyt kysymykset

Voit olla tukkuasiakas tai suora-asiakas.

Tukkuasiakkaana pääset ostamaan tukkutuotteita yli 25 000 tuotteen joukosta. Voimme toimittaa tuotteet suoraan toimipisteeseesi mihin vain Suomessa, parhaalla toimitusvarmuudella. Voit myös asioida itse pääkaupunkiseudun pikatukuissa ja hyödyntää pikatukun Tilaa & Nouda -palvelua.

Suora-asiakkaana pääset tilaamaan tuotteita suoraan valmistajilta, ilman välikäsiä. Käytössäsi on Valion omistama ja operoima VALO Tilauspalvelu™ , jonka kautta voit tilata voit tilata tavarantoimittajiemme sopimusasiakkaana tai yritysasiakkaana ilman sopimusasiakkuutta. Valion jakeluverkosto toimittaa tuotteet koko Suomeen ja laskun saat siltä toimittajalta, jonka kanssa olet tehnyt sopimuksen.

Hakemuksen täyttäminen kestää vain pienen hetken. Tämän jälkeen käsittelemme hakemuksesi ja palaamme sinulle keskimäärin muutaman arkipäivän sisään.

Kun haet tukkuasiakkuutta, pääset valitsemaan ostoksiesi maksutavan.

Luottoasiakkaana maksat ostoksesi laskulla, asioit sitten verkkokaupassa tai pikatukussa. Käteisasiakkaana maksat ostoksesi suoraan tilaushetkellä verkkokaupan tai pikatukun voimassa olevien maksutapojen mukaisesti.

Kyllä, sinulla tulee olla Valio Aimo asiakkuus, jotta voit tilata toimitustukun verkkokaupasta tai VALO Tilauspalvelusta™. Haluamme palvella sinua huolellisesti ja asiakkuudella pysymme varmistamaan kaikki toimitustavat ja tarpeesi.

Voit maksaa laskulla, maksukortilla, mobiilimaksulla tai verkkopankissa. Maksutapa sovitaan siinä vaiheessa, kun asiakkuutesi perustetaan. Valitse siis hakemukselta, haluatko olla käteis- vai luottoasiakas ja täytä sen perusteella sopiva hakemus.

Kyllä, lähetämme pikatukkuasiakkaille tukkukortin, jolla pääset tekemään ostoksia pikatukuissa. Näytä korttia kassalla maksun yhteydessä, niin saat tuotteista sopimuksesi mukaiset hinnat.

Helsingin pikatukussa on Tilaa & Nouda -palvelu, jolla tilaat tuotteet helposti etukäteen ja noudat ne silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Tällä hetkellä muualla Suomessa ei ole noutomahdollisuutta.

”Valio Aimo on ollut aktiivisesti läsnä meidän arjessamme, myös haasteiden keskellä. Esimerkiksi raaka-aineiden hintaturbulenssi ja sen hallinta yhdessä Valio Aimon kanssa on hieno osoitus yhteen hiileen puhaltamisesta. Arvostan suuresti sitä, että Valio Aimossa ymmärretään yhteisten tavoitteiden merkitys. Minulla on aidosti tunne, että tavoittelemme yhdessä molempien menestymistä. Yhteyshenkilömme omistautuminen ja luotettavuus on nostanut yhteistyömme entistäkin vakaammalle tasolle.”

-Arto Rastas, keittiömestari & ravintoloitsija

”Arki Valio Aimon kanssa on helppoa ja sujuvaa: sovittuja tuotteita on aina saatavilla ja tilaukset on helppo tehdä. Meidän toiminnassamme nopeus on valttia ja Valio Aimon toimitusrytmi on siinä hyvin apuna; kun tilaan tavarat klo 16, saan ne seuraavana päivänä klo 8 keittiöön kannettuna. Pienet käytännön asiat ovat niitä, jotka meille ovat erityisen tärkeitä ja Valio Aimolla ne ovat kunnossa.”

-Jarkko Peura, keittiömestari, Ravintola Brahe Hämeenlinna

”Valio Aimo hoitaa sovitut asiat aikataulussa ja on yhteydessä säännöllisesti. Tuotevalikoima on riittävän laaja ja uusia tuotteita on saatu valikoimaan tarpeidemme mukaan. Varastomme hallintaa ja sitä kautta hävikin hallintaa auttaa se, että voimme tilata kokonaisten laatikoiden sijaan pieniä määriä kerrallaan. Meidät on yllättänyt iloisesti se, miten vähän tuotepuutoksia ja virheitä toimituksissa on ollut. Se on vapauttanut työaikaa operatiiviseen työhön.”

-Sakari Savolainen, Head Chef, Marriot Courtyard Tampere City

”Keskuskeittiössämme Karpalossa valmistuu päivittäin noin 550 annosta lounasta, päivällistä, jälkiruokaa sekä kahvileipiä. Avuksi sen pyörittämiseen ja kehittämiseen tarvitsemme Valio Aimon kaltaisia luotettavia kumppaneita. Yhteistyö on alusta asti ollut asiantuntevaa, luotettavaa ja toimivaa. Valio Aimon kanssa olemme onnistuneet luomaan varmuutta, toimivuutta sekä laadukkaampaa palvelua kustannustehokkaasti. Hyödynnämme myös Valio Aimon pikatukkuja, jotka täydentävät loistavasti toimitustukun palveluja. Onnistunut yhteistyö syntyy mielestäni, kun eri alojen asiantuntijat toimivat saumattomasti ymmärtäen ja hyödyntäen toistensa osaamista sekä mahdollisuuksia. On ollut hienoa kehittää elämäniloa tukevia palveluita yhteistyössä elämäniloisten Aimon ammattilaisten kanssa!”

-Matti Mattinen, Keittiöpäällikkö, Hoitokoti Päiväkumpu Oy

Tutkitusti reilu kumppani

Teimme Taloustutkimuksen kanssa Valio Aimo Bränditutkimuksen keväällä 2024. Kyselyyn vastanneista Valio Aimo asiakkaista (n. 139) 82 % piti tilaamista helppona, 81 % tuotevalikoimaa laajana ja 81 % toimitusvarmuutta hyvänä. Asiakkaidemme mielestä parhaiten Valio Aimo tukkuun sopivat ominaisuudet ovat ammattitaitoinen (86 %), auttaa onnistumaan (81 %) ja reilu kumppani (80 %). NPS-suosittelulukumme oli 60 ja suositteluhalukkuuden taustalla olivat etenkin hyvä toimitusvarmuus ja tilaamisen helppous.

Search