Siirry sisältöön
Aimo juusto-kaurapaahtoleipä
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Aimo juusto-kaurapaahtoleipä

Aimo kauraleipämixillä valmistat parhaat paahtikset. Juusto tuo hienostuneen maun paahtoleipään. Paahdettaessa leipään syntyy parhaat maut ja juuston tuoksu saa takuulla veden kielelle.

Aimo juusto-kaurapaahtoleipä

Ainekset

  • 1,670 kg Aimo kauraleipämixiä 10 kg
  • 0,057 kg hiivaa
  • 0,097 kg siirappia
  • 0,020 kg rypsiöljyä
  • 1,000 kg vettä
  • 0,240 kg
    Valio Emmental punaleima raastetta
    Valio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
    Valio Emmental e400 g raaste (punaleima)

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 15 min.
  3. Paloittele 330 g:n paloiksi.
  4. Muotoile ja laita voideltuihin vuokiin.
  5. Nostata.
  6. Paista 220-225 C:ssa noin 20 min.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 743 kcal
Proteiini 29,3 g
Hiilihydraatti 118,3 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 10,9 g
Suola 0,2 g
Kalsium 299,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 37,1 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search