Hyppää sisältöön
Ananas-greippirahkawiener

Ananas-greippirahkawiener

Ananas-greippirahkawiener

Ainekset

Taikina

Täyte


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Leikkaa neliöiden sivuun viillot. Taita syntyneet nauhat neliön reunoiksi. Nostata wienerit.
  3. Voitele nousseet wienerit kananmunalla ja pursota keskelle ananas-greippitäytettä ja sen päälle rahka-jogurttitäytettä.
  4. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  5. Koristele wienerit kirkaskuumahyytelöllä ja vaikkapa ananasviipaleilla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 274 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 26,7 g
Rasva 16,5 g
Tyydyttynyt rasva 9,2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,3 g
Kalsium 25,7 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 298 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 29,1 g
Rasva 17,9 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi