Siirry sisältöön
Appelsiinituorejuustokakku

Appelsiinituorejuustokakku

Appelsiinituorejuustokakku

Ainekset

Pohja

  • 1,000 kg kananmunia
  • 0,700 kg sokeria
  • 0,700 kg vehnäjauhoja

Kostutukseen

Täyte

Pinnalle

  • 0,350 kg valkuaista
  • 0,700 kg sokeria
  • 0,100 kg vettä

Ohje

  1. Sekoita munat ja sokeri. Lämmitä seos 40 asteiseksi. Vaahdota ilmavaksi. Sekoita joukkoon seulotut vehnäjauhot. Annostele massa Ø 20 cm:n vuokiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  2. Leikkaa pohjat halki ja kostuta appelsiinimehulla
  3. Valmista täyte sekoittamalla Viola tuorejuuston joukkoon appelsiini-omenatäyte ja sokeri. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto. Laita täytettä keoksi kakkupohjan päälle. Laita toinen pohja täytteen päälle ja muotoile kuperaksi
  4. Vaahdota valkuaiset ja lisää 120 asteiseksi keitetty sokerivesi. Vispaa kunnes seos on jäähtynyt. Pursota marenki kakkujen päälle. Polta marenkia hieman puhalluslampulla. Koristele tuoreilla marjoilla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2306 kcal
Proteiini 40,7 g
Hiilihydraatti 323,6 g
Rasva 90,3 g
Tyydyttynyt rasva 48,7 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 1,9 g
Kalsium 160,2 mg
D-vitamiini 2,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 33,2 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search