Siirry sisältöön
Aprikoosi-boucheleivos
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Aprikoosi-boucheleivos

Aprikoosi-boucheleivos

Ainekset

Pohja

  • 0,500 kg valkuaisia
  • 0,300 kg sokeria
  • 0,300 kg keltuaisia
  • 0,200 kg sokeria
  • 0,500 kg vehnäjauhoja

Täyte

  • 3,500 kg Valio aprikoositäytettä

Kuorrutus

  • 1,300 kg tummaa suklaata

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset ja sokeri.
  2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
  3. Yhdistä vaahdot ja sekoita varovasti joukkoon siivilöidyt jauhot.
  4. Pursota massa sileällä tyllällä ø n. 4 cm pohjiksi leivinpaperille.
  5. Paista pohjat 180°C:ssa noin 12 min.
  6. Jäähdytä pohjat ja täytä aprikoositäytteellä.
  7. Kuorruta leivokset suklaalla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 74 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0 g
Kalsium 7,4 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 23,9 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search