Ainekset
Pohja
-
1,000 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg sokeria
- 0,300 kg kananmunia
- 0,018 kg leivinjauhetta
- 1,600 kg vehnäjauhoja
Pursotukseen
-
0,675 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,900 kg vehnäjauhoja
- 0,335 kg sokeria
- 0,011 kg vanilliinisokeria
- 0,180 kg kananmunia
Täyte 1
- 2,100 kg Valio aprikoositäytettä
Täyte 2
-
2,100 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista murotaikina: Sekoita taikinan aineet tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään. Kauli taikina tasaiseksi, 4 mm:n vahvuiseksi levyiksi kolmelle pellille (44x55 cm).
- Valmista pursotusmassa: Vaahdota voi ja jauhot. Sekoita munat, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon.
- Pursota massasta harkkotyllalla raitoja murotaikinapohjien päälle 2 cm:n välein.
- Pursota rahka-jogurttitäytettä ja aprikoositäytettä vuorotellen raitojen väliin.
- Paista leivoslevyt 180 °C:ssa uunissa noin 30 min. Leikkaa jäähtyneet levyt 4 x 10 cm:n paloiksi.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
183 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
22,5 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Kalsium
16,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
306 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
37,5 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa