
Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Sinihomejuustotäyte
-
1,600 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0,400 kg kananmunia
Täyte
- 0,740 kg Valio aprikoositäytettä
Pinnalle
-
0,300 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Pintaan
- 0,450 kg Valio aprikoositäytettä
- 0,450 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Valmista sinihomejuustotäyte sekoittamalla AURA murun joukkoon munaa.
- Kauli levännyt wienertaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8x8 cm:n paloiksi. Pursota sinihomejuustotäytettä palojen keskelle. Nosta kulmat ylös ja aseta palat Al- foliokapseleihin (pohjan Ø 55 mm, korkeus 30 mm). Nostata wienerit.
- Pursota nousseiden wienereiden keskelle aprikoositäytettä. Ripottele pinnalle AURA murua. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
- Sekoita aprikoositäyte kuumennetun kirkaskuumahyytelön joukkoon. Levitä seos kuumana wienereiden pinnalle.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
188 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
13,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Kalsium
69,5 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
299 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
19,6 g
Rasva
20,8 g
Tyydyttynyt rasva
11,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa